I top 4 på stemmesedlerne ved alle valgsteder i regionen

21. august 2018

Tirsdag aften den 21. august 2018 mødtes en række delegerede i Sjællands Storkreds til et ekstraordinært delegeret møde. På mødet var der afstemning om kredsens spidskandidat og de øvrige 9 folketingskandidaters placering på stemmesedlen. Tidligere er navnerækkefølgen på opstillingslisten blevet bestemt alfabetisk, men for første gang nogensinde er det blevet besluttet, at kandidaterne skal prioriteres internt. Vi vil gerne vise vælgerne, hvem partiet anbefaler, på baggrund af hvem der har gennemslagskraft og evnerne til at få Sjællands og øernes dagsorden igennem på Christiansborg.

Efter de 9 kandidaters engagerede præsentationer med vægt på forskellige lokale mærkesager fulgte en spændende afstemning. Med 3 delegerede i Slagelse-kredsen er vi en lille kreds. Alligevel lykkedes det Troels Brandt at gå forbi stærke kandidater fra store kredse og få en placering som nr. 3 på stemmesedlerne næst efter Zenia Stampe (nr. 1) og Kathrine Olldag (nr. 2).

 » Det gør mig stolt, at de regionale partifæller trods stærkere foreninger, dygtige kandidater og flere delegerede alligevel stemte mig ind i toppen af listen. Det vil øge mine muligheder for at trække hverdagens problematikker fra Slagelse, Sorø og Ringsted med og repræsentere brede løsninger til fordel for vores region. « sagde Troels Brandt ovenpå gårsdagens afstemning.

Det er et stærkt hold, Radikale Venstre stiller med til det kommende folketingsvalg, og vi glæder os til at bringe regionale sager frem til Christiansborg.

Troels stiller både op i Slagelse-kredsen og i Ringsted-kredsen. I Ringsted-kredsen vil Kathrine Olldag være at finde først på stemmesedlen, mens Troels Brandt er nr. 2.

Troels Brandt er i skrivende stund på vej til sommergruppemøde med den radikale folketingsgruppe.