Absalon ledelsen, Camilla Wang og Søren Lind Christiansen møder Radikale Venstre

22. marts 2019

Sted: Mandag den 25 marts 2019 kl. 14.00 ved epicentret for Absalons store uddannelsessatsning på Slagelse Station.

Lokale, Troels Brandt, har inviteret sin Radikale partifælle Zenia Stampe til kommunen for at høre om Absalons visionære uddannelsesmission. Troels Brandt, der sidder i Slagelse byråd, er ovenud begejstret for helhedsplanen for Campus. Her vil Absalon i de kommende år, i bogstaveliste forstand, vokse op af jorden på det sted hvor DSB`s tidligere Godsbanebygning lå. Ikke mindst glæder det Troels Brandt, at Absalon og Syddansk, der længe har været i gang, med sine videregående uddannelser tænker i et udvidet uddannelsesfællesskab for, at udnytte det kommende naboskab optimalt.

 ”Særligt er det interessant, at lytte til hvordan det kommende Campus torv orienterer sig og åbner sig mod bymidten i Slagelse” pointerer Troels Brandt og fortsætter ”det vil ganske givet få stor betydning for detailhandel og byens næringsliv”.

”Ros til det tidligere byråd, der tidligt så mulighederne og rart at budgetaftalen understreger det nuværende byråds alvor. Dog skal der presses på, fra kommunens side, så vi holder momentum” udtaler Troels Brandt.

Zenia Stampe og Troels Brandt er begge opstillet til Folketinget, og Zenia Stampe har længe har været kendt, som en af partiets stærke værdikrigere og folketingsmedlemmer på Borgen.

De Radikale er klare i spyttet på uddannelsesområdet. Vi skal have fjernet uddannelsesloftet og den 2 procent omprioriterings besparelse, der er pålagt langt de fleste af statens institutioner.

Mødet vil fokusere på de statslige rammevilkår og Absalons mulighed for at drifte stærke lokale uddannelser udenfor København - vest for Valby bakke.

Uddannelse er Radikalt hjerteblod og det vil de studerende og uddannelserne kunne mærke med Radikale Venstre i regering slutter kandidaterne af med at pointere.

 

Med venlig hilsen

Radikale Venstre i Slagelse-kredsen