Folketingskandidaten direkte fra Skælskør er Troels Brandt, klar til med sin brede uddannelsesmæssige og vestsjællandske baggrund til også at øve indflydelse på det nationale Radikale Venstre og Christiansborg. 

Læs hele artiklen

Martin Lidegaard på besøg i Slagelse

Onsdag blev der afholdt “walk and talk” i boligområdet Ringparken i Slagelse, der er på regeringens ghettoliste. Byrådsmedlem og -kandidat Troels Brandt (R) inviterede, og med var både frivillige, afdelingsformænd samt Radikale Venstres folketingsmedlem Martin Lidegaard.

Læs hele artiklen

Rapport giver anledning til selvransagelse hos politikere

I Det Radikale Venstre mener man efter Voxmeter-undersøgelse, der viser meget lille tilfredshed med lokale politikere, at det er i de små partier, at man skal finde de personer, som kan ændre den politiske atmosfære politiske og de politiske rammevilkår.

Læs hele artiklen

Mulig erstatning til PFOS udsatte borgere

Uagtet at brandskolen har handlet uagtsomt uden den fornødne viden, så mener de Radikale, at borgernes retsstilling og eventuel ret til erstatning skal undersøges i denne sag, hvis arbejdsmedicinsk klinik i Holbæk kan påvise, at borgerne er inficeret med PFOS, siger Troels Brandt.

Læs hele artiklen

Kommunalvalget 2021 er et nyt vindue af muligheder

Den radikale Troels Brandt så både tilbage og frem i sin Grundlovstale ved Skælskør Rådhus Skælskør:- Jeg kan snart se tilbage på travle fire år, indledte Troels Brandt. - De Radikale har været i offensiven i forsøget på at genskabe et byråd, der arbejder for hele Slagelse kommune.

Læs hele artiklen

Radikale: - Samarbejde frem for rituel stammedans i byrådet

På grundlovsdagen kunne man møde både Det Radikale Venstre, Kristendemokraterne og Enhedslisten foran det gamle rådhus i Skælskør

Læs hele artiklen

KOMMUNALVALG 2021, radikale venstre, Troels Brandt, Slagelse kommune

Radikalt Roadshow

TAL MED og mød dine Radikale byrådskandidater Grundlovsdag

Radikale Venstre og Kristendemokraterne tager på roadshow til kommunens tre største byer grundlovsdag den 5. juni.
Vi er klar til at lytte, lære og forstå, hvad der er vigtigt for dig som borger i kommunen.
Kom forbi og fortæl din kandidat om dine prioriteringer for Slagelse Kommune og giv input til det vi skal arbejde med i den næste byrådsperiode.

Læs mere her

Politikere vil sætte strøm til færgerne

Ny politisk aftale fra Christiansborg gør det muligt for kommuner at omstille til grøn, elektrisk færgedrift. Troels Brandt, byrådsmedlem for Radikale Venstre, mener, at det er en gylden mulighed for Slagelse, og vil sætte sig i spidsen for en elektrificering af kommunens færgedrift.

Læs hele artiklen

Radikal henvendelse medfører indgriben fra minister

VD online har nyt om PFOS - vores henvendelse til borgmesteren bag frugt! Rådhuset har sendt borgmesterbrev til Heunicke og Styrelsen for Patientsikkerhed går nu ind i vores lokale skandalesag!

Læs hele artiklen

26/02-2021

Giftsag kalder på lokalt initiativ

Det er det radikale byrådsmedlem Troels Brandt, der via sin initiativret har stillet forslag om oprettelse af en såkaldt miljømæssig task force. Denne skal via stikprøver systematisk overvåge tilstanden på områder i kommunen, hvor der kan være forurening.

Læs mere her

13/02-2021

Agersøsunds tilstand bør undersøges til bunds

Skælskørs radikale Troels Brandt løfter nu tilstandssag ind til miljøministeren - det sker via spørgsmål fra MF-partifællen Zenia Stampe. Brandt & Co. føler, at der hersker al for megen tvivl og uenighed om vandmiljøets virkelige tilstand.

Læs hele artiklen

Forenings- og kulturlivet må ikke tages som gidsler

Jeg har tidligere fortalt om hvordan vi bedst kunne få vores forenings- og kulturliv
gennem Corona nedlukningen. Jeg tror at vores forenings og kulturlivs rammevilkår bliver en politisk kampplads frem mod KV 21. Det er udmærket, så længe forenings- og kulturlivet, ikke bliver taget som gidsler.

Læs mere her

19. januar 2021

Nyt valgforbund: Partier satser på de fælles værdier

Kristendemokraterne og Radikale Venstre vil trække på samme politiske hammel. I hvert fald når talen falder på det kommende kommunalvalg, der afholdes til november. Således er de to partier gået i valgforbund sammen. Teknisk set for at mindske et potentielt spild af stemmer, men ifølge partierne lige så meget, fordi parterne reelt har rigtig meget til fælles

Læs hele artiklen

26. januar 2021

Dramatisk byrådsmøde trak skarpe linier op

Radikale Brandt: 'Forslaget var faktisk interessant og nyskabende. Vi har for vane at sende det i fagudvalg, men det blev forpurret...dårlig politisk stil og en unødvendig magtdemonstration.'

Læs mere her

Morten Messerschmidt, Troels Brandt, Kulturhus, Slagelse

9. december 2020

Harsk kritik af byrødder for ja til muslimsk kulturhus: Nu får folketingspolitiker svar på tiltale

Morten Messerschmidt, næstformand og folketingspolitiker for Dansk Folkeparti, raser i lørdagens Sjællandske over ja til muslimsk kulturhus. Kritikken preller dog af på blandt andre Radikale Venstres Troels Brandt, der som lokalt byrådsmedlem og ja-siger kipper med flaget.

Læs mere her

REELT ER JEG OGSÅ TIL RÅDIGHED SOM BORGMESTERKANDIDAT

- Jeg har i hvert fald set, at jeg ikke er så kulørt som mange andre. Og det er åbenbart det, der skaber forsider indimellem. Jeg vil i virkeligheden gerne tage min egen medicin, så jeg taber ikke hovedet. Jeg går efter bolden og deltager derfor også sjældent i politiske hundeslagsmål. Jeg prøver at undgå dem

Læs mere her

Den 10. maj 2019

EUROPA ELLER KAOS

Torsdag fejrede vi igen Europadagen. I år skal vi samtidig til stemmeurnerne den 26. maj. Lad det være sagt med det samme: Europadagen blev en festdag!

Læs mere her

Den 5. april 2019

Hurlumhej og protestaktioner i gaderne lørdag

I morgen vil bekymrede forældre til børn i daginstitutioner være at finde på byens gade og stræder. Forældrene er bekymrede over mangel på personaleressourcer. Og med god grund for de første 1000 dage i et barns liv er de vigtigste overhovedet.

Læs mere her

Den 22. marts 2019

Absalon ledelsen, Camilla Wang og Søren Lind Christiansen møder Radikale Venstre

Troels Brandt har inviteret sin Radikale partifælle og MF'er Zenia Stampe til kommunen for at høre om Absalons visionære uddannelsesmission.

Læs mere her

Den 1. marts 2019

En positiv dialog med 'Alliancen mod Udrejsecenter Lindholm'

Kære Radikale Venstres folketingskandidat
Et valg ligger snart forude; det kan vi ikke komme udenom. I håber alle på at blive stemt ind ved det kommende valg. Nogen for første gang, andre med erfaring. Denne henvendelse drejer sig om Udrejsecenter Lindholm.

Læs mere her

Den 14. januar 2019

Wake up call

Slagelse kommune vil uddannelserne på Campus. Dette understreger det brede budgetforlig med al tydelighed. Men er vi egentlig blevet helt klar over hvilke positive forskelle vi kan opnå, hvis vi får planlagt i god tid?

Læs mere her

Den 29. november 2018

Julen skal være alle hjerters fest

I dag besøger udlændige- og integrationsminister Inger Støjberg Venstre i Slagelse, og vi skal fra det Radikale Venstres side opfordre til, at I reagerer mod de mange stramninger i Udlændinge- og Integrationsministeriet. Derfor deler vi julehjerter ud til gode Venstrefolk, der besøger arrangementet med en appel til, at I siger fra og tager afstand fra de kolde hjerters politik.

Læs mere her

Den 4. juni 2018

Vi fejrede grundlovsdag

I dag har vi fejret grundloven og demokratiet i solbeskinnede Gerlev Legepark i samarbejde med Venstre. Både Troels B. og Zenia Stampe fra Radikale Venstre samt Morten Dahlin og Knud Vincents fra Venstre frembragte budskaber om frihed, lighed og fællesskab for de fremmødte. Mellem talerne havde vi glæde af danseopvisning fra eleverne på Gerlev Idrætshøjskole. Rigtig glædelig grundlovsdag!